

Protokoll Årsmøte 2022 i Avfallsforum Rogaland Årsmøte i Avfallsforum Rogaland

Sted: Vitengården, Kviavegen 99, Nærbø Tid: Torsdag 10. mars 2022, kl. 09:30-10:15

Til stede:

Arild Refsland DIM Lis-Inger Løtoft DIM

Åge Byberg Forus Energigjenvinning

Hege Anda Helle Franzefoss

Veslemøy Eriksen HIM Audun Roalkvam IVAR Anita Austigard IVAR Sigve Grødaland IVAR

Magnus Tveitastøl Hauge
Monica Skauvik
Maren Steine
Andreas Naastad
Hanne Broshaug
Tord Wilstrup Torgersen
Karmøy kommune
Karmøy kommune
Karmøy kommune
Renovasjonen IKS

Hege Aasbø Veni

Per Posti Westco Miljø

Sak 1 Valg av møteleder, referent og protokollanter

Veslemøy Eriksen ble valgt til møteleder

Hege Aasbø ble valgt til referent

Andreas Naastad og Arild Refsland ble valgt til å signere protokollen

Sak 2 Godkjenning av innkalling og saksliste

Innkalling og saksliste ble godkjent

Sak 3 Arsmelding for 2021

Årsmelding for 20201ble lest opp av Veslemøy Eriksen og ble tatt til etterretning med et par mindre rettelser.

Sak 4 Regnskap for 2021

Regnskapet ble gjennomgått og godkjent.

Sak 5 Budsjett for 2022

Budsjettet ble gjennomgått og godkjent.

Sak 6 Aktivitetsplan for 2022

Planer for 2022 ble presentert.

Det kom ikke noen forslag fra medlemmene på tema eller arrangementer, men medlemmene ble oppfordret til å gi syret innspill om de har ideer.

Sak 7 Kontingent for 2021

Kontingentsatsene for 2022 settes til:

Vanlige medlemmer: kr 5 000,-Kommuner eller IKS > 50.000 innb.: kr 10 000,-Assosierte medlemmer: kr 2 500,-

Sak 8 Valg av styre, leder og valgkomite

Valgkomitéens forslag ble vedtatt ved akklamasjon:

Styre:

Veslemøy Eriksen **HIM IKS** (Leder - Ikke på valg) (Ikke på valg) Anita Austigard **IVAR** Jan Egil Gjerseth Sandnes kommune (Ikke på valg) (Ikke på valg) Magnus T. Hauge Karmøy kommune Velges for to år Hege Anda Helle Franzefoss Velges for to år Ragn-Sells Kenneth Egeli

Valgkomité:

Audun RoaldkvamIVAR IKSGjenvelges for ett årKetil VikingstadGeminor ASGjenvelges for ett årTor LarsenStavanger kommuneGjenvelges for ett år

Sak 8 Forhåndsinnmeldte saker

Ingen innkomne saker

Merknad: Alle saker vedtatt enstemmig.

Signatur:

dreas Naastad Arild Refsl: