Velkommen til frokostmøte hos Niras

Torsdag 28. november kl. 08:00 til kl. 09:15

Niras’ kontor i Lervigsveien 25, 4014 Stavanger (se vedlagt Kart med parkering)

Niras ønsker alle velkommen for å bli bedre kjent med oss og hva vi kan tilby!

Se Program Frokostmøte Niras

Vi vil spesielt presentere et spennende utviklingsprosjekt;

Riving i den virtuelle verdenHvordan skal vi få til gjenbruk av materialer fra riving?

Kan vi bruke mer byggematerialer om igjen? Og kan teknologien hjelpe oss til å få dette til?

Niras i Stavanger har høy kompetanse på VDC – Virtual Design & Construction. Dette ønsker vi nå å bruke for å bidra til mer gjenbruk av byggematerialer, og slik gjøre bygg mer bærekraftige og få opp materialgjenvinningsprosenten.

Vår kombinasjon av kompetanse på miljø, byggeavfall, byggeteknikk og digitalisering gjør at vi vil være en sentral aktør innen gjenbruk av byggematerialer. Blant Avfallsforum Rogaland sine medlemmer vil det være viktige samarbeidspartnere for denne delen av den sirkulærer økonomien.

Fordi vi vet at det er aktuelt for dere, tar vi med litt om

Energistyring

God energistyring av bygg trenger ikke å være vanskelig, omfattende og dyrt. Derimot er det ofte penger og energi å spare! Vi gir en rask innføring i hva og hvordan.

 

Som vanlig blir det god tid til å pleie kontakter i avfallsbransjen og skaffe seg nye kontakter. Har du et tema som du ønsker fokus på, så er dette stedet for å ta det opp!

 Send gjerne invitasjonen videre til kolleger du tror vil ha glede av å delta. Påmelding innen mandag tirsdag 26.11.19. Enten ved å svare på invitasjonen som kommer i Outlook, eller på mail til hege.aasbo@niras.com