Bli med på studietur til København

Avfallsforum Rogaland arrangerer studietur til København 23. til 25. september. Det blir en tur med både faglig og sosialt påfyll. Vi skal besøke anlegg som har undervisningsfasiliteter, håndtering av tekstiler og treavfall og vi prøver å få til demonstrasjon av adgangskontroll.

Foreløpig program (det kan bli endringer)

Mandag 23/9

20:00 Felles middag

Tirsdag 24/9

08:30 Transport til Affald Plus

10:00 Besøk Affald Plus

13:00 Lunsj

14:30 Musicon

20:00 Felles middag

Onsdag 25/9

09:30 Transport til Sydhavn Genbrugscenter

10:00 – 12:00 Sydhavn Genbrugscenter, Sydhavn Genbrugscenter | Affald KBH (kk.dk)

13:00 Lunsj

14:00 Vintage tur på egenhånd dersom du ønsker / hjemreise

Kort om stedene vi skal besøke

Sydhavn Genbrugscenter: En gjenvinningsstasjon med høyt fokus på gjenbruk, vi får omvisning og informasjon om undervisningsopplegg til skoleklasser og omvisning på senteret. Les mer her: Sydhavn Genbrugscenter | Affald KBH (kk.dk)

Musicon: Rundtur i området med guide. Musicon er et nytt bynært boligområde med mange sirkulære satsninger. Her gjenbrukes materialer fra gamle industribygg og det er blant annet gjenbruksbutikker og fikserom. Les mer her: Musicon – Roskilde Kommune

Affald Plus: Orientering og omvisning der hvor selskapet håndterer treavfall og tekstiler. Informasjon og besøk der Affald Plus tar i mot skoleklasser og en tur innom gjenbruksbutikken. Les mer her: www.yderzonen.dk og https://affaldplus.dk/tekstiler-toej-og-sko-hvad-sker-der

Kostander

Deltakerne må selv bestille flybillett. Vi har holdt av noen hotellrom på Comfort Hotel Vesterbro, oppgi om du skal ha hotell ved påmelding, her gjelder førsteperson til mølla!

Avfallsforum Rogaland har ingen fortjeneste på turen og utgiftene faktureres på antall deltakere. Pris for turen blir ca 8000-9000,- inkludert hotell (5000-6000,- uten hotell). Dette inkluderer transport til anleggene vi skal besøke, middag to dager og lunsj to dager.

Endelig program vil annonseres i god tid før avreise.  Vi har begrensede antall plasser, så det lønner seg å melde seg på så snart som mulig. Meld deg på ved å sende en e-post til veslemoy.eriksen@him.as.

Påmeldingsfrist er satt til fredag 30. august. Vi håper du vil være med oss på tur!